گیاهان دارویی

    گیاهان دارویی (14)

    "یونجه"

    طبع:گرم و تر

    {یونجه خواص زیادی دارد ودر قدیم به عنوان دارو استفاده می شده است اما اکنون فقط برای حیوانات کشت می شود و انسان ها از آن غافل شده اند. گیاه یونجه در جنوب آسیا بوجود آمده و اولین بار در ایران باستان کشت شد.}

    [گیاه یونجه را به دلیل دارابودن انواع ویتامین ها،مواد معدنی وپروتئین ها سلطان گیاهان می نامند.

    خواص:

    • کلسترول بد خون وخطر سکته قلبی را کاهش می دهد.
    • تخم یونجه قاعده آور است.
    • آب یونجه رفع کننده تب های صفرایی می باشد.
    • برای رفع اختلالات استخوان بندی 300 گرم یونجه خشک را در یک لیتر آب بجوشانید تا آب نیم لیتر گرددسپس صاف نموده با 700 گرم شکر مخلوط کرده حرارت داده تا به صورت شربت شود.روزی 3تا5 قاشق میل شود
    • برای از بین بردن التهاب سرد، یونجه را کوبیده با عسل مخلوط نموده درمحل به صورت ضماد بگذارید.جهت التهاب گرم با سرکه مخلوط نمایید.
    • خوردن تخم یونجه باعث ازدیاد شیر، رفع ضعف اسپرم ودرمان نازایی یا ناباروری می باشد.
    • جهت درمان سرفه و خشونت سینه می توان از دمکرده ی تخم یونجه استفاده کرد.
    • برای برطرف نمودن ضعف اسپرم و ضعف نیروی جنسی، جوانه خشک شده یونجه، گندم و جو را به طور مساوی انتخاب و پودر نموده، سپس میل شود.
    • خوردن آب یونجه قبل از غذا، اشتها آور و مصرف آن برای کمک به درمان سرسام مؤثر است .
    • برای رفع شب کوری چشم از یونجه می توان استفاده کرد .
    • آب یونجه برای درمان جوش صورت و کورک صورت مفید است.
    • مصرف یک استکان از عرق تخم یونجه قبل از هر وعده ی غذا جهت رفع گرفتگی عروق کرونر یا تصلب شرائین مفید است.
    • "K"به خاطر وجود ویتامین دریونجه، برای جلوگیری از خونریزی در بریدگی ها ، یونجه تازه را کوبیده و به صورت ضماد روی زخم بگذارید.
    • برای دفع سنگ مثانه وسنگ کلیه 1 الی 2 لیوان دمکرده ی آب ریشه آن را یک ساعت قبل از غذا تدریجی بنوشید.
    • برای زخم های روده، بیماری قند یا دیابت، آرتروز و اختلالات کبدی مفید است.
    • برای بهبود پوکی استخوان و جلوگیری از پوسیدگی دندان ، دمکرده ی پودر خشک شده یونجه روزی یک استکان میل کنید.
    • روغن یونجه در علاج، لقوه، رعشه و لرزش پا بهترین دارو است.

    نکته

    1. "E"در خوردن آن احتیاط شود زیرا نفاخ است و باعث عدم جذب ویتامین می گردد.
    2. مصرف بدون مصلح ایجاد خارش می کند.
    3. مصرف بدون مصلح برای گرم مزاجان مضر است.

     

    چهارشنبه, 06 مهر 776 00:00

    گیاهان دارویی به نام دارچین

    {گیاهی دارویی {دارچین

    طبع : گرم وخشک 

    خواص

    • دارچین محرک وقابض است ودر رفع اسهال، ضعف عمومی بدن وانعقاد خون مصرف می شود.برای التیام نفخ معده، دارچین وسیاه دانه را باهم مصرف کنید.
    • دارچین برای درمان تری گلیسیرید خون مفید است.
    • افرادی که فشار خون آنها پایین است، می توانند از دمکرده ی زنجبیل و دارجین استفاده کنند. 
    • دمکرده ی دارچین با گلاب تقویت کننده ی اعصاب وبرای رفع ورم طحال مفید می باشد.
    • چای دارچین سوزش ادرار را برطرف وسر درد را تسکین می دهد.
    • کلیه ها را گرم می کند وکم خونی را درمان می کند.
    • خوردن دارچین هماه با انیسون ضعف میل جنسی خانم هارا برطرف می کند.
    • خوردن روزانه دو قاشق مربا خوری روغن دارچین جهت رفع رعشه، فلج، امراض معده، سرفه و دردسینه مفید است.
    • چای دارچین مقوی سیستم ایمنی بدن در مقابل بیماری هاست. 
    • نوشیدن یک الی دو فنجان از دمکرده ی آن یک ساعت بعد از غذا برای کمک به درمان سوء مزاج کبد، سیروزکبدی و آبسه کبد مفید و برطرف کننده باد می باشد.
    • برای معالجه سینوزیت های مزمن از دمکرده ی چای دارچین استفاده کنید.
    • برای درمان سنگ کلیه ودرمان سوءمزاج کلیه یک الی دو فنجان از دمکرده ی ان را یک ساعت قبل از غذا جرعه جرعه بنوشید.
    • یک قاشق چای خوری مخلوط ترخون، زنجبیل و دارچین 3 الی 4 ساعت قبل از نزدیکی یا فقط پودر دارچین باعث تقویت نیروی جنسی می گردد.
    • دارچین اثر آرام بخش وشاد کننده دارد واز بسیاری از داروهای آرام بخش بهتر است.همچنین موجب پایین امدن تب می شود.
    • دارچین رگ هارا باز می کند وباعث بهبود گردش خون وتنظیم فشار خون می گردد.
    • مصرف یک قاشق چای خوری دارچین در روز تأثیر بسیار مثبتی بر کاهش دیابت دارد.

    نکته

    • خوردن زیاد دارچین برای زیبایی مضر می باشد.
    • زیاده وی در خوردن دارچین برای اعصاب زیان آور است و تپش قلب بوجود می آورد.همچنین برای زخم معده مضر است.
    • خانم های باردار از خوردن آن پرهیز کنند.
    • افرادی که زیاد عرق می کنند کمتر دارچین بخورند.
    • افرادی که دچارگرفتگی عروق، التهاب پروستات، فشار خون،زخم معده و گرم مزاجان، در خوردن دارچین زیاده روی نکنند ومصرف بدون مصلح برای آنها مضر است.
    • مانع جذب ویتامین کا در بدن می شود.
    • مصرف بدون مصلح آن برای مثانه مضر است
    • زیاده روی در مصرف آن یبوست و بی خوابی می آورد واز طول عمر انسان می کاهد.
    صفحه2 از2